Promo curs Postgrau Packaging de l'escola d'art d'Olot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spot per a Turisme Olot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El volum com a motlle, com a referència per a generar el buit. Volums residuals formalitzen la reserva de l'espai que esdevindrà transitable. 5km de Goma elàstica i molta il.lusió!!!!
UN EXPERIMENT ESPAIAL A ROCA UMBERT, GRANOLLERS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARVER SKATEBOARDS

 

Axi Muniain Amb Carver Skateboards

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOLCANOLIMITS

 

Al nord de Catalunya, entre Ripoll i Banyoles, i amb la Vall d'en Bas com a centre neuràlgic, s'estén el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Una parella impressionant per les seves formes i la seva vegetació, que oculta el que fa anys eren volcans actius que van donar vida a una regió plena de natura i que compta amb espais tan enigmàtics com la Fageda d'en Jordà, un dels boscos de faigs més meridionals d'Europa i punt de visita obligada per als amants de la natura més esplendorosa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARVER SKATEBOARDS

 

Un día sin olas en Lanzarote. Pero Jose Maria Cabrera, surfista de élite, no se queda con los brazos cruzados. Coge su Carver y surfea en la isla, pero esta vez no en el agua sino en el asfalto. Por las calles de Famara, por las carreteras de esta isla salpicada de volcanes, por el muelle... cualquier rincón vale para practicar giros y disfrutar del surf en su estado (casi) más puro, surfeando el asfalto con Carver.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagel Àustria:

 

Spot publicitari rodat a Àustria per l'empresa de transports Nagel.

 

Mostrem un nou software creat per l'empresa que revoluciona les gestions internes de logística.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crush to save:

 

Espot publicitari per al llançament del producte Crush to save.

Es tracta d'un nou producte senzill però molt enginyós, l'empresa del qual vol convertir-lo en un producte de venda massiva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dos dedos de frente ,un dedo de espuma:

 

Campanya educativa que te com a finalitat conscienciar el consum d'alcohol en els joves.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pessebre Vivent de Joanetes 2011:

 

Cada any, pels volts de Nadal, el poble de Joanetes es transforma en una màgica icona pessebrística que atrau i deixa astorats a milers de visitants. El que va començar com una petita representació de poques escenes a l'hort de la rectoria de l'església, s'ha convertit en una gran escenografia que no deixa ni un racó del poble.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mini:

 

L'Associació La Química organitza els dies 1, 2 i 3 de març, a Olot, el festival El Mini, amb la voluntat d'ampliar l'oferta musical de la ciutat. El Mini es caracteritza per fer concerts en solitari d'artistes que habitualment toquen acompanyats del seu grup, amb un format intimista i amb més connexió entre el músic i els espectadors.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 Titius

 

5 Titius us ofereix la millor selecció de productes gourmet, artesans i ecològics, triats curosament per a la vostra cuina de cada dia i per a les ocasions especials.

És la botiga imprescindible per convertir els vostres àpats en experiències gastronòmiques inoblidables.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Can Varilla:

 

Can Varilla és una casa de turisme rural ubicada al cor de la Garrotxa, al municipi de Riudaura. Les voltes catalanes i les parets de pedra de la finca distribueixen la casa en quatre plantes, on el confort i la calidesa són els protagonistes.