CONCERT DE GOTES
Cauen les gotes damunt el terra, en els recipients que esperen aquestes goteres, aquest sonor degoteig pautat, música rítmica que il·lumina compassadament ; concert de gotes.
L’antiga cisterna acull un concert de gotes de llum, una instal·lació audiovisual, un engany òptic i sonor on els sons de les gotes al caure encenen els recipients al ritme de la música. Una atmosfera de llum aigua i so.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projecte de micro mapping conjunt amb Quim Domene, pròximamet insertarem més informació.

 

 

 

 

Marian Vareda

 

 

 

 

La vida de Marian Vayreda es pot interpretar com un viatge a la recerca de la pròpia identitat, primer com a soldat i després com a home i
artista. Aquest procés de recerca, complex i conflictiu, serà el que convertirà en la seva matèria literària a partir de 1898. L’exposició repassa la producció literària de Marian Vayreda (1853-1903) a partir de les obres Records de la darrera carlinada, Sang Nova i La punyalada.

 

Aquí en podeu veure el resultat:

https://www.youtube.com/watch?v=4L_DMmCPU0o

 

 

 

 

Magma

 

 

 

 

MAGMA es transforma per presentar un nou concepte de termalisme lúdic. Una experiència totalment sensorial en què les noves tecnologies i les aigües termals s'uneixen per crear espais i emocions on la imaginació no té límits...

I quan es fa fosc, una projecció de gran format sobre una pantalla linial de 130 metres de llargada,22 projectors amb total sincronia i aconseguin tuna imatge contínua única a Europa, ens convida a fer un un viatge a través dels racons más màgics i desconeguts d'Islàndia.

 

Us deixem la notícia que van fer tv3:

 

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/projeccions-al-renovat-magma/video/5545558/

 

 

 

 

 

 

 

 

Mini curs d'estructura i Mapping

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benvinguts a un viatge màgic pensat per a despertar l'imaginari personal a través dels colors, la llum i la música. Escoltareu cançons de Rocío Romero i el seu piano, en una proposta escènica i musical que vol atrapar l'espectador dins d'un món lluminós i sonor. El claustre pren vida a partir d'un piano de cua que, gradualment, va tenyint l'espai. Un exercici d'evocació, emoció i reflexió sobre l'efecte i el sentit de la música, la paraula i la imatge a través dels colors.

 

 

 

 

 

 

 

 

Espectacle(Mapping) ubicat en un altre dels edificis modernistes de la ciutat, la casa Gaietà Vila.